Facebook Instagram

Oznake

Asortiman

Moja korpa

    Vaša korpa je prazna.

Strelica gore levo

Strelica gore levo

Šifra: 6028

Štampana pvc nalepnica je namenjena za obeležavanje u unutrašnjim i spoljašnjim ravnim, glatkim površinama (staklo, metal, iverica, glatki paneli i sl.). Nalepnice su izrađene od pvc folije i štampane u punom koloru.

 

Plastična forex ploča je namenjena za obeležavanje unutrašnjih površina koje ne možete označiti nalepnicama. Ove pločaste oznake se postavljaju pomoću dvostrano lepljive penaste trake sa zadnje strane oznake (uključene su u cenu oznake) i mogu se postaviti i na površine koje nisu savršeno ravne i glatke, ali zahtevaju da budu neporozne.

 

Alubond pločaste oznake su namenjene obeležavanju unutrašnjih i spoljašnjih površina gde nije moguće lepiti bilo šta (npr. ograde, žice, porozne površine i sl.). Fiksiranje oznake se vrši plastičnim vezicama (uključene su u cenu oznake) ili zavrtnjevima (nisu uključeni u cenu).

 

Oznake koje izlaze iz standardne proporcije određenog formata (A2, A3, A4, A5, A6) štampaju se tako da je najduža stranica prilagođena najširoj stranici odabranog formata.

 

Oznake koje su kvadratnog oblika štampaju se tako da se stranica kvadrata prilagođava kraćoj stranici odabranog formata.

 


*U cenu je uračunat PDV