Pretraga
Pretraga

O nama

Oznake.rs je online prodavnica i brend preduzeća Ultraplanet d.o.o. iz Zrenjanina, specijalizovanog za razvoj, produkciju i instalaciju grafike velikih formata, poslovnih i bezbednosnih oznaka, kao i POS elemenata za unapređenje prodaje. Preduzeće je 100% u domaćem, privatnom vlasništvu osnovano 2002. godine. Od svog osnivanja preduzeće nije menjalo vlasnike, nije pokretan nijedan spor za privredne prestupe ili naknadu štete, a u regionu je Ultraplanet postalo prepoznatljivo ime u ovoj oblasti.
Kako smo od svog osnivanja poslovnom i bezbednosnom grafikom opremili na stotine objekata i hiljade vozila profesionalnih kupaca, otvaranjem ove online prodavnice želeli smo da standardizujemo ponudu tipskih oznaka i približimo je svim kupcima ovih proizvoda tako da na brz, povoljan, kvalitetan i jednostavan način mogu doći do neophodnih oznaka iz oblasti bezbednosti na radu, saobraćajnih oznaka, poslovnih rešenja, ali i raznih drugih.

U proizvodnji koristimo digitalnu tehnologiju poslednje generacije sa nultom emisijom isparenja, čime zadovoljavamo standard tržišta EU i SAD, a koji u Srbiji još uvek nisu obavezujući, čime se trudimo da svojim kupcima obezbedimo savremena i kvalitetna rešenja u ovoj oblasti.

Meni